Eakad asusid sõidupiirangu vastu allkirju koguma

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalast on eakad kogunud linnaraamatukogus allkirju ning eile ennelõunaks oli 117 inimest kinnitanud, et on vastu Viljandi linnavalitsuse otsusele piirata eakate tasuta bussisõitu.
Möödunud nädalast on eakad kogunud linnaraamatukogus allkirju ning eile ennelõunaks oli 117 inimest kinnitanud, et on vastu Viljandi linnavalitsuse otsusele piirata eakate tasuta bussisõitu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel enne kui Viljandis hakkas kehtima kord, et pensionärid saavad tasuta bussiga sõita vaid 14 korda kuus, asusid eakad linnaraamatukogus selle muudatuse vastu allkirju koguma. Reede ennelõunaks oli neid juba 117. 

Allkirjade kogumisega algust teinud Viljandimaa pensionäride ühenduse juhatuse liige Mare Mihkelson tähendas, et tema tõi küll paberid välja, kuid korra muutmine oli suurema eakate ringi soov. 

Isetegevuslaste käigud  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles