Päästjad saagisid puud, summutasid leeke ja olid abiks liikluses

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval hävines Mõnnaste külas tules saun.
Laupäeval hävines Mõnnaste külas tules saun. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõuna päästekeskuse pressiteenistus on Viljandimaa päästjate nädalavahetuse tegemistest välja toonud tuleõnnetuse Mõnnastes ja külmunud torudest põhjustatud katlapõlengu, aga ka kannatanute abistamise liiklmuses.

Reede lõuna paiku käisid päästjad Viljandi vallas Sultsi külas eemaldamas teele kukkunud puud.

Laupäeval kell 2.30 said päästjad väljakutse Suure-Jaani valda Lahmuse külla, kus elumaja esimesel korrusel oli pärast tuleläitmist lõhkenud katel, sest vesi oli torudes ära külmunud. Päästjad kustutasid põlengu, inimesed kannatada ei saanud.

Laupäeval kell 3.54 teatati häirekeskusele tulekahjust Tarvastu vallas Mõnnaste külas. Päästjate saabudes põles saun lahtise leegiga. Päästjad tõid hoonest välja muruniiduki ja trimmeri, inimesed kannatada ei saanud. Menetlusinspektori sõnul oli tuli alguse saanud korstna juurest.

Pühapäeval kell 3.52 käisid päästjad abis Viljandi vallas Mustivere külas juhtunud autoõnnetusel, kus nad aitasid katusele rullunud Lada ratastele keerata ja kõrvaldasid sõidukil süttimisohu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles