Uisuradu leidub kõikjal Viljandi maakonnas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilistvere paisjärvele on igal talvel ATV-ga lükatud korralik uisuväljak. Nõnda on see lumesaju kiuste ka nüüd. Uisuväljakuid on aga tiikidel ja järvedel mitmel pool mujalgi.
Pilistvere paisjärvele on igal talvel ATV-ga lükatud korralik uisuväljak. Nõnda on see lumesaju kiuste ka nüüd. Uisuväljakuid on aga tiikidel ja järvedel mitmel pool mujalgi. Foto: Pilistvere kogudus

Paukuv pakane on veekogud kenasti kinni kaanetanud ja lisaks Viljandile leiab tritsutamiseks mõnusaid olusid kõikjal maakonnas.

Pilistvere vaimulik Hermann Kalmus ütles, et sealne tehisjärv külmus tugevaks ja peegelsiledaks juba aasta viimaseks päevaks. «Õhtul valgustasime esmalt selle platsi, alles siis läksime uut aastat vastu võtma,» lausus ta.

Ehkki hiljem on tulnud jäävälja puhtana hoidmiseks heidelda lumega, on see Kalmuse sõnutsi ATV abiga kenasti õnnestunud. «Tänu korralikule külmale on jää tänavu väga kvaliteetne ja peegelsile ning mõnes kohas näeb isegi järvepõhja,» kõneles ta. Pilistveres on avatud tasuta uisulaenutus, on olemas hokikepid ning järvel on saun, mida välja renditakse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles