Maadlejad tõid Põlvast medaleid

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle aasta esimene vabamaadluse jõuproov peeti nädala eest Põlvas ja Viljandi oli seal esindatud spordikooli õpilastega. Põlva spordikooli lahtistele meistrivõistlustele oli eestlastele konkurentsi pakkuma saabunud külalisvõistlejaid Soomest ja Lätist.

Noorte turniiril pälvis viljandlastest meistritiitli kehakaalus alla 29 kg rassinud Rene Talts, kel ei tekkinud raskusi ühegi oma vastase alistamisega. Kõige enam osutas talle vastupanu treeningukaaslane Janar Lips esikohakohtumises. Too lõpetas turniiri seega hõbemedaliga.

Tõsine tööpäev oli Tristan Aleksandrovil kaalus alla 35 kg. Loosi tahtel sattusid tema vastasteks ainult lätlased. Eelringides ja poolfinaalis saavutas ta kolmes kohtumises kindla võidu. Esikohakohtumine lätlase Ingars Polisega oli eelmistest tasavägisem. Võrdsete meeste heitluses jäi 6:3 peale Läti noormees ja viljandlane pidi leppima hõbemedaliga. Samas kaalus sai neljanda koha Kardo Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles