Korvpallurid alistasid Kohtla-Järvel Hito

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlaste resultatiivseim mängumees oli taas Rauno Meerits(palliga).
Viljandlaste resultatiivseim mängumees oli taas Rauno Meerits(palliga). Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas kaasa tegev BC Viljandi teenis neljapäeval Kohtla-Järvel võidulisa, kui alistas vahegrupiturniiril 77:74 KK Hito / Jõhvi meeskonna.

Viljandlastele oli see vahegrupiturniiril teine võidumäng. BC Viljandi kirjeldab neljapäevast mängu oma Facabooki seinal järgmiselt: «Kuigi vile oli selline nagu omal ajal Gruusias Tbilisi Dünamoga mängides, suutis BC Viljandi võtta idas raske võidu.»

Viljandlased jäid Kohtla-Järve spordikeskuses peetud kohtumise avaveerandajal 16:18 kaotusseisu, tegid järgmise kümne minutiga 29:18 vahespurdi, loovutasid kolmandal ja neljandal veerandil veidi kättevõideldud edu, jäädes neis alla vastavalt 15:23 ja 15:17, kuid kokkuvõttes oli see kohtumise võiduks siiski piisav.

Viljandlaste resultatiivseim mängumees oli taas Rauno Meerits, kelle kontole kogunes 37 punkti ja 15 lauapalli, Karl Peips panustas 11 punkti ja seitsme lauapalliga.

BC Viljandi kerkis pärast seda võitu vahegrupis koha võrra ning hoiab kaheksa meeskonna konkurentsis kuuendat positsiooni.

BC Viljandi järgmine vastane teise liiga turniiril peaks olema Rapla Korvpallikool. Kohtumine on kavandatud tulevaks reedeks Viljandisse, ent praegu pole meeskonnad kokkulepet veel kinnitanud. Küll aga on kindlaks määratud viljandlaste ülejärgmine vastasseis, mis saab teoks 28. jaanuril Tallinnas meeskonnaga SK RIM/Scandweld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles