Noored selgitasid talvised meistrid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tütarlaste kuulitõuke kolm edukamat: võitja Kelly Heinpõld, teise koha teeninud Anna Liisa Joandi ning kolmas olnud Margaret Neering.
Tütarlaste kuulitõuke kolm edukamat: võitja Kelly Heinpõld, teise koha teeninud Anna Liisa Joandi ning kolmas olnud Margaret Neering. Foto: Aivar Hommik

Kolmapäeval selgusid Paalalinna viilhallis maakonna C-klassi kergejõustiku sisemeistrid.

2003. ja 2004. aastal sündinute mõõduvõtul oli poistele ja tüdrukutele kavas kuus ala: 50 meetri sprint ja tõkkejooks, kõrgus-, kaugus- ja teivashüpe ning kuulitõuge.

Tütarlaste võistluspäeval oli edukaim Suure-Jaani koolitüdruk Sandra Liir, kes võidutses 50 meetri sprindis ja tõkkejooksus ning oli parim ka kaugushüppes. Kaks alavõitu sai Paalalinna kooli õpilane Jane Roosmäe, olles parim teivas- ja kõrgushüppes. Tüdrukute kuulitõukes oli konkurentidest peajagu üle Kelly Heinpõld Paalalinna koolist.

Poiste mõõduvõtul suutis Jakobsoni kooli noormees Andreas Hantson teha parima tulemuse kolmel võistlusalal. Tema saagikoti täitsid esikoht kõrgus- ja teivashüppes ning 50 meetri tõkkejooksus. Noormeeste sprindi võitis Mairo Saarman Hallistest ning kuulitõuke tema koolivend Alar Orgusaar.

Viljandimaa C-klassi sisekergjõustiku meistrivõistluste protokolliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles