Aastapreemia kandidaatide nimekiri on hansapäevade nägu

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu esimees Peep Aru (päikeseprillidega) ei näe mingit probleemi selles, kui mõni aastapreemia määratakse linna enda korraldatud rahvusvahelistele hansapäevadele või nende korraldajatele. Nagu ta märkis, ei võtaks Viljandi linnapea Ando Kiviberg (fotol Aru vasakul käel) sellisel juhul tunnustust kindlasti vastu. Pilt on tehtud hansapäevade avarongkäigul.
Viljandi linnavolikogu esimees Peep Aru (päikeseprillidega) ei näe mingit probleemi selles, kui mõni aastapreemia määratakse linna enda korraldatud rahvusvahelistele hansapäevadele või nende korraldajatele. Nagu ta märkis, ei võtaks Viljandi linnapea Ando Kiviberg (fotol Aru vasakul käel) sellisel juhul tunnustust kindlasti vastu. Pilt on tehtud hansapäevade avarongkäigul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üheksa Viljandi aastapreemia kandidaadiks on üles seatud rohkem kui sada inimest, organisatsiooni või tegu. Mitmes kategoorias annavad tooni rahvusvahelised hansapäevad ja nende korraldajad – neid on esitatud kümnel  moel kokku 19 korda.

Et hansapäevade korraldaja oli Viljandi linn ja tema alluvuses töötavad inimesed, tähendab see, et 28. jaanuaril kogunev volikogu peab otsustama, kas anda mõni preemia omavalitsuse enda ettevõtmisele või mitte. Kandidaatide nimekirjast leiab hansapäevad tervikuna, mõne selle osa, päevade korraldusmeeskonna ja ka ühe või mitme korraldaja nime.

Läheks õigesse kohta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles