Eesti. Tartus kimbutati koolipoissi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul uuris Tartu Postimees politseilt, kas Facebooki suhtlusvõrgustikus leviv info, nagu oleks mustanahaline noormees noaga rünnanud esmaspäeval Tartus Miina Härma gümnaasiumi juures 10-aastast poissi, vastab tõele. Pärastlõunal teatas politsei, et kõnealune juhtum leidis aset, kuid pole alust arvata, et ründaja oli mustanahaline.

Tartu menetlusteenistuse vanema Anita Peiponeni teatel helistas eile pärastlõunal politsei hädaabinumbrile inimene, kelle laps olevat sattunud vahejuhtumisse, mille kohta liigub sotsiaalmeedias info.

Esialgsetel andmetel olevat esmaspäeval kella kahe paiku päeval Tartus Kuperjanovi tänaval bussipeatuse lähedal seni tuvastamata noormees terava esemega lõhkunud ühe 10-aastase koolipoisi jope. Pärast seda vahejuhtumit olevat noormees vabandanud ja kahe sõbraga minema jooksnud. Seda väidetavasti põhjusel, et eemal nähti liikumas patrullsõidukit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles