Kalapeo korraldamise võtab enda peale Viljandi Paadimees

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued korraldajad loodavad, et kuu aja pärast peetavale Viljandi kalapeole tuleb rohkesti osavõtjaid ja külalisi. See foto pärineb eelmisest aastast, kui järvel oli toonaste korraldajate väitel pisut alla 5000 kalastaja.
Uued korraldajad loodavad, et kuu aja pärast peetavale Viljandi kalapeole tuleb rohkesti osavõtjaid ja külalisi. See foto pärineb eelmisest aastast, kui järvel oli toonaste korraldajate väitel pisut alla 5000 kalastaja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hiljuti andsid «Kalafesti» tegijad teada, et ei kavatse majanduslikel kaalutlustel selle vedamist tänavu ette võtta. Linn ei soovinud õnnetu olukorraga leppida ja leidis talvise menuürituse korraldajatele mantlipärijad. Kalameeste peibutamise võttis oma õlule mittetulundusühing Viljandi Paadimees.

Linnapea Ando Kivibergi kinnitusel on uus meeskond suure kogemustepagasiga.

«Madis Birnbaum ja Heimar Lill on tuntud Kultuurikanali vedajatena ning korraldanud ka suurüritusi. Tiimi kuuluvad veel pärimusmuusika festivali pikaajaline ehituspealik Erki Lindepuu, Mulgikrossi eestvedaja Kalle Lill ja Gert Elmaste,» loetles Kiviberg. «Kui uudis sellest, et linn uusi korraldajaid otsib, levima hakkas, andsid nii mõnedki endast veel märku, aga ma lähtun põhimõttest «Kes ees, see mees». Need mehed olid oma eeltööga kõige kaugemale jõudnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles