Männimäel müraga häirinud tehnikaring kolib linnale lähemale

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnikaringi juhendajad Toomas (esiplaanil) ja Tarmo Raba kolisid eile lapsevanemate abiga huviringi sisustust Vaksali tänavale. Kuidas neil uutes ruumides minema hakkab, näitab aeg.
Tehnikaringi juhendajad Toomas (esiplaanil) ja Tarmo Raba kolisid eile lapsevanemate abiga huviringi sisustust Vaksali tänavale. Kuidas neil uutes ruumides minema hakkab, näitab aeg. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linn leidis Viljandi huvikooli tehnikaringile, mis tegutses ajutiselt Männimäel endises kutsekoolis, uued ruumid. Need on küll kesklinnale lähemal, aga kaherattaliste katsetamiseks pole nende lähedal endiselt võimalusi.

Eile olidki tehnikaringi juhendajad Tarmo ja Toomas Raba ametis kolimisega. Viimati kolisid nad 2014. aasta suvel, kui jäid ilma ruumidest, mille juurde kuulus korralik harjutusrada. Nimelt müüs linn Männimäe tööstuspiirkonnas asuva kinnistu hoonestusõiguse ligi kaks aastat tagasi osaühingule Bed Factory Sweden ja sellest ajast saadik on tehnikaring olnud kindla koduta.

Kuigi ajutistes ruumides endises kutsekoolis said poisid juhendajate käe all masinaid putitada, polnud kohta, kus kahe- või neljataktilistele sõidukitele hääled sisse lüüa. Mullu sügisel kolis kunagise kutsekooli majja remondi ajaks ka muusikakool ja see muutis põristamise veelgi keerukamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles