Antilla talveturult saab karaski, Stalini maali ja kohapeal kootud käpikud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Virolainen pakub XIX sajandist pärinevate retseptide järgi valmistatud kanepikaraskit, mis on nii hea maitsega, et tekitab sõltuvust.
Liina Virolainen pakub XIX sajandist pärinevate retseptide järgi valmistatud kanepikaraskit, mis on nii hea maitsega, et tekitab sõltuvust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile Viljandi bussijaama teisel korrusel avatud Antilla talveturul pakkus oma kaupa 26 käsitöö-, toidu- ja tööstuskaupade müüjat kogu Eestist.

Kolmeks talvekuuks avatud siseturul, mille käsutuses on ligi 800 ruutmeetrit, oli eile pidupäev ja pakuti kringlit. Päeva juht, Karksi kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu tutvustas, mikrofon käes, hoogsalt ja muhedalt nii talveturgu kui selle müüjaid.

Suurele pinnale mahuks kahtlemata märksa rohkem kauplejaid ning talvelaada eestvedaja Kätrin Hanschmidti sõnutsi ongi neid edaspidi rohkem, nädala lõpuks juba üle neljakümne. «Täna jäi mitu kauplejat tulemata, sest ei saanud tuisu ja lumesaju tõttu kodust välja,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles