Abilinnapea pole Viljandi lumetõrjega rahul

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kesklinnas oli hommikuks lumi sõiduteedelt korralikult ära lükatud. Äärelinnas oli aga väga lumiseid tänavaid.
Viljandi kesklinnas oli hommikuks lumi sõiduteedelt korralikult ära lükatud. Äärelinnas oli aga väga lumiseid tänavaid. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini hinnangul ei pingutanud kõnniteid hooldav Linnahooldus ja sõiduteede korrashoiu eest vastutav Eesti Keskkonnateenused täna öösel piisavalt, et mahasadanud lumi teedelt ära lükata.

„Kui oleks olnud tegu hirmsa lumemölluga, siis võiks ju kiita, sest tänavad olid läbitavad, aga tegelikult oli ju tavaline lumesadu,” selgitas ta. Märtini andmetel alustasid nii linnale kuuluv Linnahooldus kui lepingu alusel Viljandis sõiduteid hooldav Eesti Keskkonnateenused lumetõrjet kella nelja ajal hommikul. „Oleks võinud varem,” hindas ta.

Eesti Keskkonnateenuste juht Jaan Viljas kinnitas küll Sakalale, et sahkamist alustati nii linnas kui Lõuna-Viljandimaa riigiteedel juba kell kümme õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles