Print Best teeb Baltikumi ja Skandinaavia firmadele silmad ette

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Venderströmi sõnul on viie värvi trükimasinaga töö lihtsam, sest uudse juhtimispuldi ja ekraani abil on võimalik trükipoogna laotust kontrollida.
Tanel Venderströmi sõnul on viie värvi trükimasinaga töö lihtsam, sest uudse juhtimispuldi ja ekraani abil on võimalik trükipoogna laotust kontrollida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi trükikoda alustas mõni kuu tagasi tööd tuliuute masinatega ning need on nii moodsad, et selliseid pole isegi mitte Skandinaavias ega ka teistes Balti riikides nähtud.

«Sel hetkel, kui me viie värvi trükimasina Roland 705 Evolution soetasime, oli see Baltikumis ja Skandinaavias kindlasti esimene omataoline,» lausus Brint Besti tegevjuht Tanel Venderström.

Manrolandi korporatsiooni kõige uuemat tüüpi masin on palju efektiivsem kui tema eelkäijad. Näiteks on trükkali töö tehtud tunduvalt lihtsamaks, sest trükimasina juhtimispuldil on suur ekraan, mille abiga saab trükipoogna laotust kontrollida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles