60+ terviseraamat pühendub meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste terviseraamat teeb ülevaate paljudest mehi kimbutavatest hädadest. Raamatu lugemine annab võimaluse haigus juba varases staadiumis ära tunda ja sellele ravi saada.
Meeste terviseraamat teeb ülevaate paljudest mehi kimbutavatest hädadest. Raamatu lugemine annab võimaluse haigus juba varases staadiumis ära tunda ja sellele ravi saada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ajakirjal 60+ valmis kolmas terviseraamat, mis keskendub meeste tervisele ja kannab pealkirja «Avameelselt meestest».

«Raamat meestest ja meestele täidab eriti suurt lünka, sest mehe tervisele mõeldud kirjandust annab tikutulega otsida,» ütles raamatu koostaja ja ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla. «Tervisehädad ei kimbuta paraku ainult vanemas eas mehi, probleeme on enamikul täisealistel Eesti meestel. Raamatu teemad sobivad kõigile, ka palju noorematele, sest südame äkksurm kipub just nooremaid mehi jalust niitma,» lisas ta.

Raamat hõlmab viit teemat: südamemuresid, eesnäärmehaigusi, mehe hingelist vananemist, proviisori nõuandeid ja liikumissoovitusi. Peamised lood on seotud mehe teise südame ehk eesnäärmega. Raamatus «Avameelselt meestest» on teiste piinlikkust tekitavate murede kõrval kirjeldatud eesnäärmepõletikke, sest neid on palju rohkem kui üks ja neil kõigil on erinevad sümptomid. Millised täpselt, saate lugeda raamatust. Vastuse saab ka küsimus, mida teha, kui erektsioon kipub meest alt vedama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles