Õnnetuse põhjustanud autost leiti alkoholipudelid

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal sai kolme auto kokkupõrkes vigastada neli inimest.
Viljandimaal sai kolme auto kokkupõrkes vigastada neli inimest. Foto: Kaspar Pokk

Täna kella 17.15 ajal laekus häirekeskusele teade, et Viljandi vallas Tobraselja külas Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maantee 42. kilomeetril juhtus liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaldus Imavere poolt Viljandi poole liikunud sõiduauto Volvo vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Viljandi poolt Imavere poole liikuva teise Volvoga.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjaki teatel rebis Imavere poolt tulnud sõiduk kokkupõrke tagajärjel kaasa teise auto juhipoolse esiratta ning põrkas veel kokku Viljandi poolt Imavere poole liikuva sõiduautoga Opel (liikus Volvo taga).

Esialgsetel andmetel on liiklusõnnetuse põhjustaja Imavere poolt Viljandi poole liikunud Volvo. Selles sõidukis viibis kolm isikut, kes kõik toimetati haiglasse. Sõidukis oli õnnetuse hetkel mitu alkoholipudelit, sõidukit juhtinud 20-aastase naise kainuse selgitab välja ekspertiis. Ka on täpsustamisel, kas sõidukis kasutati turvavarustust.

Haiglasse toimetati ka Opelis viibinud 16-aastane tüdruk.

Ühe avariis kannatanu operatsioon kestab, kaks patsienti saadeti edasi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles