Hoolega ehitatud saal kulub marjaks ära

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala uut ajutist saali tutvustades ei osanud Ott Aardam arvata, et sinna tuleb nii kauaks jääda. Nüüd leiab ta, et nähtud vaev läks asja ette ja ajutine kodu muutus säravaks linnupesaks, mis ühendab raskel ajal Ugala peret.
Ugala uut ajutist saali tutvustades ei osanud Ott Aardam arvata, et sinna tuleb nii kauaks jääda. Nüüd leiab ta, et nähtud vaev läks asja ette ja ajutine kodu muutus säravaks linnupesaks, mis ühendab raskel ajal Ugala peret. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala teatril tuleb kodumajast eemal olla kavandatust kauem ja leida uusi häid näitlejaid.

Ugala loominguline juht Ott Aardam, teater on juba tükk aega tegutsenud nii-öelda välitingimustes. Kas olukord on kujunenud raskemaks või kergemaks, kui algul ette kujutasite?

Tänu UBB-le ei ole olukord kujunenud ülearu väsitavaks. Kui sügisel musta saali avasime, oli paljude inimeste imestus suur ja küsiti, miks me nägime nii suurt vaeva ruumiga, mis on kasutuses vaid ühe aasta. Endalegi hakkas tunduma, et on kahju kõike seda aasta pärast lahti kruvida. Aga nüüd oleme olukorras, et järgmise talve veedame veel kindlasti Pargi tänaval, kevadet ehk enam mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles