Võit süstis veidi enesekindlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval võtsid Viljandi käsipallurid Kehra meeskonnalt Eesti meistriliigas magusa võidu. Juba pühapäeval seisavad samad võistkonnad silmitsi Viljandi spordihoones Balti liiga põhiturniiril.
Marko Saarm
Kolmapäeval võtsid Viljandi käsipallurid Kehra meeskonnalt Eesti meistriliigas magusa võidu. Juba pühapäeval seisavad samad võistkonnad silmitsi Viljandi spordihoones Balti liiga põhiturniiril. Marko Saarm Foto: Marko Saarm / Sakala

HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi ja Viljandi HC Eesti käsipalli meistriliiga kohtumine kolmapäeval Kehras lõppes viljandlaste 31:26 võiduga.

See oli käimasoleval hooajal esimene kord, kui Viljandi meeskond Kehra omast jagu sai. Ent nagu juhendaja Marko Koks ütles, jäi väljakul nähtu kaugele mängust, mida võiks heaks nimetada. Samas möönis ta, et enne kohtumist oli ta kartnud veel hullemat.

«Kobistamist oli mõlemalt poolt palju, kuid tegutsesime vastasest meeskondlikumalt,» rääkis Koks. «Suutsime Kehrale oma mängutahte peale suruda, samuti võitis Rasmus Ots väravavahtide duelli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles