Sakala malev seadis nominendiks Egle Reinupi ja Jaak Põldma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala malev esitas aasta kaitseliitlase nominendiks Jaak Põldma.
Sakala malev esitas aasta kaitseliitlase nominendiks Jaak Põldma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval kuulutavad Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja Naiskodukaitse esinaise ülesandeid täitev Ave Proos Viljandi pärimusmuusika aidas välja aasta kaitseliitlase ja aasta naiskodukaitsja.

Parimaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid tulevad tervitama ka kaitseminister Hannes Hanso ja kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras.

2015. aasta parim kaitseliitlane ja naiskodukaitsja saavad atraktiivse rändauhinna. Kaitseliidu ülema, kaitseministri ja kaitseväe juhataja hinnalise kingituse saavad kõik nominendid.

Aasta kaitseliitlast ja naiskodukaitsjat valitakse kuuendat korda. Kõik Naiskodukaitse ringkonnad ja Kaitseliidu malevad seadsid üles oma nominendid.

Naiskodukaitse Sakala ringkonna nominent on Egle Reinup, kes 2011. aastast täidab Suure-Jaani jaoskonna esinaise kohustusi, on kuulunud ringkonna revisjonikomisjoni ja tegutseb praegu aktiivselt ringkonna juhatuses.

Kaitseliidu Sakala malev on üles seadnud maleva taasasutaja Jaak Põldma kanditatuuri. Tema suuremaks panuseks peetakse maleva eakamate kaitseliitlaste koondamist ja aktiivsena hoidmist. Tänu temale on paljudel tunne, et neid vajatakse ja neile on leitud jõukohast tegevust Kaitseliidus. Jaak Põldma algatusel taastati, täiustati ja korrastati mitmeaastase ühiskondliku töö tulemusena Lilli lasketiir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles