Linnasauna asendab remondi ajal endine päevakeskuse saun

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingule Ingeri Haldus kuuluvas saunas käisid eelmise aasta lõpuni päevakeskuse kliendid. Kuu lõpuni, kui linnasauna uuendatakse, saavad seda kasutada teisedki linlased.
Osaühingule Ingeri Haldus kuuluvas saunas käisid eelmise aasta lõpuni päevakeskuse kliendid. Kuu lõpuni, kui linnasauna uuendatakse, saavad seda kasutada teisedki linlased. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnasaun läks eile remonti ning avab uksed taas kuu lõpul. Senikauaks on linn juhatanud kõik pestatahtjad Pikal tänaval asuvasse sauna, mida peab osaühing Ingeri Haldus.

Linnasauna leiliruumis vahetatakse vana diisliga töötav keris kahe uue elektrikerise vastu välja. Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin on varem öelnud, et lisaks umbes poolteisekordsele küttekulude säästule muudab see saunatöölise elu mõnevõrra hõlpsamaks, sest automaatika teeb osa tööst ise ära. Ühtlasi soojustatakse leiliruum paremini ning muudetakse seda nii, et seal oleks vähem astmeid. Linnasauna haldava Viljandi päevakeskuse juhataja Marek Mummi selgitust mööda muudab see sauna kasutamise mõnevõrra mugavamaks.

Tööd lähevad linnale maksma 12 618 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles