Võrkpallureid oodatakse maakonnaturniirile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2016. aasta võrkpalli meistrivõistlused ootavad nais- ja meeskondi end registreerima. Pildil on möödunud aasta meeste mõõduvõtu kullalahing, mille võitis Suure-Jaani valla esindus.
Viljandimaa 2016. aasta võrkpalli meistrivõistlused ootavad nais- ja meeskondi end registreerima. Pildil on möödunud aasta meeste mõõduvõtu kullalahing, mille võitis Suure-Jaani valla esindus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on nais- ja meeskondade registreerimine Viljandimaa 2016. aasta võrkpalli meistrivõistlustele.

Tänavu viivad turniiri läbi Viljandi spordikooli võrkpallitreenerid Merle Keerutaja ja Laura Luik ning nii meeskondade kui naiskondade mõõduvõtu korraldab Viljandimaa spordiliit koos klubide ja omavalitsustega.

Kõiki maakonna meistrivõistlustel osaleda soovivaid nais- ja meeskondi oodatakse endast 18. jaanuarini märku andma e-aadressil mkeerutaja@gmail.com või laura.luik1@gmail.com. 19. jaanuaril kell 18 saab Viljandi spordihoones teoks osavõtvate võistkondade esindajate kokkusaamine, millel arutatakse turniiri korraldusega seotud küsimusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles