Palju õnne, paberitega telemast!

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku klubi väravavaht Karl-Romet Nõmm valmistub koos võistkonnakaaslastega hooajaks ning lubab anda endast kõik, et viljandlased tagasi kodusesse Premium-liigasse upitada.
Viljandi Tuleviku klubi väravavaht Karl-Romet Nõmm valmistub koos võistkonnakaaslastega hooajaks ning lubab anda endast kõik, et viljandlased tagasi kodusesse Premium-liigasse upitada. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Palju õnne, paberitega telemast!» postitas Joosep Pill esmaspäeval sõber Karl-Romet Nõmme Facebooki seinale. Too Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi väravavaht tähistas siis oma 18. sünnipäeva.

196-sentimeetrise kasvuga Karl-Romet Nõmm on meie linna esindusvõistkonna väravasuul palli tõrjunud juba kaks hooaega. Mullu, kui meeskond Premium-liigasse tõusis, tuli tal algul mänguaega jagada võistkonnakaaslase Martti Puolakaineniga, ent tolle lahkumise järel võttis ta sisse esiväravahi positsiooni.

Ehkki Premium-liiga hooaeg ei läinud Tulevikul just päris ootuspäraselt, sai Karl-Romet Nõmm viimase kohtumise järel kutse Norra tippmeeskonnalt Molde FK, kes soovis temaga lähemalt tutvust teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles