Linnatänavatel valitseb libedus

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi täna lõuna ajal oli suurematele ristmikele juba killustik jõudnud, pole ettevaatlikkus kunagi liiast.
Kuigi täna lõuna ajal oli suurematele ristmikele juba killustik jõudnud, pole ettevaatlikkus kunagi liiast. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui maanteedel oli täna varahommikul põhimure lumest puhtaks lükkamine, siis linnas oli sellega korras. Küll aga muutusid tänavad kinnisõidetud lume tõttu nii libedaks, et see võttis mõnel liiklejal kas endal või autol sussi ringi käima.

Bussifirma Atko Grupp siinne juht Tõnu Naar ütles, et hommikuste bussiringide ajal olid valdade teed tõepoolest lahti lükkamata. «Õnneks oli kerge ja õhuline lumi, keegi kinni ei jäänud.» Linnas valitsevate teeolude kohta lausus Naar, et ristmikud ja bussipeatused olid vähemalt hommikul liivatamata.

Viljandis sõiduteede hooldamise eest vastutava Eesti Keskkonnateenuste lääne regiooni juht Jaan Viljas tõdes, et sõiduteed vastavad kehtestatud tasemenõuetele. Samas tõdes ta, et määrusega kehtestatud haardetegur tähendab üsna libedat teed. «Kui autod saavad sellel rahulikult sõita, siis jalakäijatele on see tõesti libe,» ütles Viljas ja lisas, et nahkkingaga kõndimiseks sõidutee ei sobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles