Tuleviku esindus jäi aasta lõpu turniiril eelviimaseks

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku esindusmeeskond osales 29. ja 30. detsembril Tallinnas peetud siseturniiril ning lõpetas kümne meeskonna seas üheksanda kohaga.
Tuleviku esindusmeeskond osales 29. ja 30. detsembril Tallinnas peetud siseturniiril ning lõpetas kümne meeskonna seas üheksanda kohaga. Foto: Jana Pipar

Tallinna Kalevi spordihallis asetleidev traditsiooniline saalijalgpalli aasta lõpu turniir tähistab küll jalgpalliaasta lõppu, aga teisalt ka uue hooaja algust, sest pakub nii poolehoidjatele kui kiibitsejatele võimaluse näha, millise koosseisuga keegi kevadeks valmistub.

Tänavu 21. korda teokssaanud mõõduvõtul jooksid Viljandi Tuleviku rivistuses harjumuspäraste mängijate kõrval väljakule meistriliiga kogemuseta noored Rasmus Alles ja Illimar Loigo ning 46 korral Eesti koondisesse kuulunud ja aastaid Taanis mänginud viljandlane Kaimar Saag, kes polnud ametlikus kohtumises veel Tuleviku särki kandnud. Lõppenud hooajal Tallinna Florast Tulevikku laenule antud meestest kaitses Viljandi esiklubi au edasi vaid Erkki Kubber.

Läinud hooaja Tuleviku koosseisus lõpetanud mängijatest esindasid Gerdo Juhkam ja Karl-Ivar Maar Nõmme Kaljut ning Martin Kase mängis Tallinna Infoneti ja Sakari Tukiainen Tallinna Flora eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles