Viljandis valmivad videod võtavad sihikule rahvusvahelise publiku

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võtteks valmistudes. Viljandi Vibes tahab oma videotega toetada Eesti muusikatööstust ning edendada Eesti muusika eksporti.
Võtteks valmistudes. Viljandi Vibes tahab oma videotega toetada Eesti muusikatööstust ning edendada Eesti muusika eksporti. Foto: Marko Saarm / Sakala

Punt Viljandi kultuuriakadeemia teise kursuse tudengeid pani seljad kokku ning tulemuseks on Eestis ainulaadne ettevõtmine – Viljandi Vibes.

Eesmärgiks on võetud Eesti artistide akustilistest kontsertidest muusikavideote tegemine. Nüüdseks on purgis esimesed videod nii värsketelt kollektiividelt kui tundmatutelt artistidelt ning just täna on see päev, mil Viljandi Vibes oma toodangu esimest korda täies hiilguses publiku ette toob.

Videoid on plaanis levitada oma kodulehe, Facebooki ja välismaiste muusikalehtede kaudu ning artistid, plaadifirmad ja festivalid saavad neid ka enda tutvustamiseks kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles