Võrkpallureid oodatakse maakonna turniirile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alanud on osalejate registreerumine Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlustele.
Alanud on osalejate registreerumine Viljandimaa võrkpallimeistrivõistlustele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on nais- ja meeskondade registreerimine Viljandimaa 2016. aasta võrkpalli meistrivõistlustele.

Tänavu viivad turniiri läbi Viljandi spordikooli võrkpallitreenerid Merle Keerutaja ja Laura Luik ning nii meeskondadele kui naiskondadele peetava mõõduvõtu korraldab Viljandimaa spordiliit koos klubide ja omavalitsustega.

Kõiki maakonna meistrivõistlustel osaleda soovivaid nais- ja meeskondi oodatakse endast 18. jaanuarini märku andma e-posti aadressil mkeerutaja@gmail.com või laura.luik1@gmail.com. Teisipäeval, 19. jaanuaril kell 18 saab Viljandi sprodihoones teoks osavõtvate võistkondade esindajate kokkusaamine, millel täpsustatakse ja lepitakse kokku turniiri korraldusega seotud küsimused.

18. jaanuariks oodatakse ka võistkondade nimelist registreerimistaotlust, millel peab lisaks võistkonna nimele olema kirjas iga mängija ees- ja perenimi, sünniaeg, samuti võistkonna kontaktisik koos tema telefoninumbriga.

Viljandimaa naiste ja meeste võrkpallimeistrivõistluste turniirijuhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles