Pruudi valget kleiti õnnestus näha vaid vilksamisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pikas valges kleidis Ieva Kupce saabus Halliste kirikusse laulatusele peaaegu pool tundi hiljem kui peig. Tagasihoidlikult, aga viisakalt lehvitas ta kiriku juurde kogunenud ja külma trotsivale rahvale, enne kui lipsas soojaks köetud pühakotta.

Mõned kohalikud arvasid, et sellise sündmuse puhul oleks kiriku uksed võinud olla valla kõigile. Abjast pärit Tiiu oli täna tulnud Hallistesse kohale, sest uskus, et nii tähtsat sündmust kui presidendi pulm ei näe tema silmad enam kunagi.

"Kui saaksin pruudile ja peigmehele midagi soovida, siis sooviksin head," sõnas Tiiu, kes soovis oma perekonnanime lehes avaldamatta jätta. Tema sõnul oli Toomas Hendrik Ilvesest väga ilus, et ta laulatuse kohalikus kirikus ette võttis. Tema sõnul tekib hea soe tunne, kui ta sellele mõtleb. Oma kandi poiss ikkagi, arvab ta. Tiiu teada on ka presidendi vanemad Halliste kirikus laulatatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles