Holstre-Pollis undavad kahurid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa suurim suusa- ja tervisespordikeskus Holstre-Pollis, kus praegu huugab kuntslund toota kolm kahurit.
Viljandimaa suurim suusa- ja tervisespordikeskus Holstre-Pollis, kus praegu huugab kuntslund toota kolm kahurit. Foto: Elmo Riig / Sakala

Saabunud külmakraadid on võimaldanud kogu Eesti suusakeskustes tööle lülitada lumekahurid. Erandiks pole ka Viljandimaa suurim suusa- ja tervisespordikeskus Holstre-Pollis, kus praegu huugab kuntslund toota kolm kahurit.

Veel mõne nädala sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskuse tehnikajuhi ametit pidava Tiit Tammemäe sõnul hakkas tema lund tootma kolmapäeval. «Paar päeva läks raisku, sest pumbad tõrkusid,» tunnistas ta.

Tammemäe hinnangul läheb veel paar päeva, enne kui Holstre-Polli staadionile esimese rajapõhja lõigu laiali saab ajada. «Kogu staadioniringi katmiseks peavad kahurid töötama umbes viis päeva, aga usun, et väikesel lõigul saab suusatada varem,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles