Viljandi lapsed said Inglipuult 40 kingitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inglipuu» kutsus ka sel aastal inimesi muutma vähem kindlustatud perede laste jõule rõõmsamaks.
«Inglipuu» kutsus ka sel aastal inimesi muutma vähem kindlustatud perede laste jõule rõõmsamaks. Foto: Maxima Eesti

Vähekindlustatud perede lastele heategevuskampaaniaga «Inglipuu» kogutud kingitused on koos. Viljandi 40 last on oma pakid juba kätte saanud. Kingitused jõuavad 1300 lapseni üle Eesti.

Viljandi lastekaitse spetsialisti Piret Kanguri sõnul on heategijate abi peredele suureks toeks. «Tänavu rõõmustas »Inglipuu« kampaania 40 Viljandis elavat peret. Laste jõulusoovide täitmine on raskemas majanduslikus olukorras olevatele peredele tõeline katsumus,» kõneles Kangur ja lisas et projektis osalenud pered on abi eest kinkide soetamisel südamest tänulikud.

Maxima Eesti algatatud heategevuskampaania ajal sai igaüks täita mõne vähemate võimalustega pere lapse jõulusoovi. Kingisoovid koguti jaeketi kauplustes asuvatele inglipuudele koostöös sotsiaaltöötajatega. Praeguseks on suur osa soovitud kingitusi koostöös sotsiaaltöötajatega lasteni jõudnud.

Maxima Eesti turundusdirektor Ty Lehtmäe sõnul oli kampaaniast osavõtt aktiivsem kui varasematel aastatel ning suurema osa laste kingisoovidest täitsid kaupluste kliendid. «Täname kõiki inimesi, kes võtsid sel aastal »Inglipuu« projektist osa ja aitasid täide viia mõne vähekindlustatud pere lapse jõulusoovi,» sõnas ta.

Need soovid, mis jäid kampaania lõpuks Inglipuudele rippuma, täitis Maxima ning nagu kinnitas Ty Lehtmäe, hoolitses ettevõte sellegi eest, et iga kingitus vastaks lapse soovile ja oleks ilusasti pakitud.

«Inglipuu» on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuskampaania. Tänavu seitsmendat korda korraldatud kampaania kestel ootas 45 Maxima kaupluses kogu Eestis täitmist 1300 kingisoovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles