Viljandimaalt sirgunud naised särasid finaalis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste võrkpallikarikas kuulub Tallinna Tehnikaülikooli võistkonnale ja tänavu tegi selle koosseisus kaasa neli Viljandimaalt sirgunud mängijat. Pildil võtab alaliidu presidendilt Hanno Pevkurilt võidutrofeed vastu naiskonna kapten Egle Püvi. Paremal rõõmustab Mari-Liis Graumann ja tema kõrval Erle Püvi. Viljandlannade vahel on tallinlannast libero Kristi Nõlvak. Viljandist sirgunud mängijatest on pildilt puudu Triin Taliga.
Eesti naiste võrkpallikarikas kuulub Tallinna Tehnikaülikooli võistkonnale ja tänavu tegi selle koosseisus kaasa neli Viljandimaalt sirgunud mängijat. Pildil võtab alaliidu presidendilt Hanno Pevkurilt võidutrofeed vastu naiskonna kapten Egle Püvi. Paremal rõõmustab Mari-Liis Graumann ja tema kõrval Erle Püvi. Viljandlannade vahel on tallinlannast libero Kristi Nõlvak. Viljandist sirgunud mängijatest on pildilt puudu Triin Taliga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tänavune Eesti naiste võrkpallikarika võitja on TTÜ/Tradehouse, kes alistas laupäeval Pärnu spordihallis ülimalt põnevas viiegeimilises finaalmängus Kohila klubi.

Teist aastat järjest karika oma valdusse saanud tehnikaülikooli naiskonna koosseisu kuulus tänavu neli Viljandimaalt sirgunud mängijat: peale mulluse trio Egle Püvi, Triin Taliga ja Erle Püvi ka Mari-Liis Graumann.

Kui sidemängijast kaptenit Egle Püvit kasutas treener Marko Mett finaalkohtumises episoodiliselt, siis Mari-Liis Graumann ja Erle Püvi kandsid ründajatena võistkonnas põhikoormust ning olid võitjate poolel ka kaks resultatiivseimat mängijat. Viljandi spordikooli kasvandik Triin Taliga kandis kohtumisel libero vormi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles