Viljandimaa rekordhelistaja rääkis novembris 87 tundi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tele2 andmete järgi rääkis Viljandimaa aktiivseim helistaja novembris mobiiltelefoniga 87 tundi ehk keskmiselt ligi kolm tundi päevas.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on Viljandimaa aktiivsemate helistajate esikümnes naisi ja mehi võrdselt. «Soodsad paketid ja kõneminuti hind on muutnud helistamise igati argiseks suhtlusviisiks ning väga paljud inimesed kasutavad seda võimalust lausa tundide viisi ühe päeva jooksul,» märkis Aron. Kui Viljandimaa innukaim helistaja rääkis novembris 87 tundi, siis aktiivseim sõnumisaatja edastas 1653 ehk keskmiselt umbes 55 SMS-i päevas.

Statistika järgi elavad kõige aktiivsemad mobiiltelefoni kasutajad aga Lääne-Virumaal, kus suurim helistaja rääkis ühes kuus telefoniga 164 tundi ning kõige aktiivsem sõnumisaatja edastas novembris 4987 SMS-i ning  mõlemad rekordid kuuluvad üllataval kombel meestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles