Swedbank toob nõustajad kolme linna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Swedbank lubab pakkuda pangabussi senistes peatuskohtades ka nõustamisteenust. 

«Pidasime läbirääkimisi kohalike omavalitsuste, kohalike äride ning ka COOPi juhtkonnaga, et saada igasse bussi peatuskohta parim kohalikele oludele vastav lahendus. Selle tulemusena hakkab meie panganõustaja regulaarselt käima 26 asulas ning 28 asulas saab sularaha välja võtta kohalikust poest,» rääkis Swedbanki klienditeenuste divisjoni juht Ulla Ilisson.  
Viljandimaal puudutab muudatus kolme senist pangabussi peatuskohta mis on Suure-Jaanis, Võhmas ja Mõisakülas. Suure-Jaanis hakkab nõustaja vastu võtma Suure Jaani vallavalitsuses teisipäeviti kaks korda kuus kella 9–10. Sularaha saab Swedbanki Suure-Jaani sularahaautomaadist. Võhmas võtab nõustaja vastu Võhma linnavalitsuses teisipäeviti kaks korda kuus kella 11–12. Sularaha saab Swedbanki Võhma sularahaautomaadist. Mõisakülas hakkab nõustaja  käima Mõisaküla raamatukogus, kus pakutakse nõustamisteenust üks kord kuus, neljapäeviti kella 14–15. Panga esindaja kinnitusel on Mõisaküla A ja O kauplusega leping sõlmimisel, et alates jaanuarist saaks sealt sularaha välja võtta.

 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles