19 korda oksjonil käinud hoone leidis uue omaniku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda hoonet üritati müüa 19 korda oksjonil, kuid kõik need lõppesid tulutult. Nüüd ostis äsja loodud ettevõte kinnistu kokkuleppehinnaga, mida ostja ei avalda.
Seda hoonet üritati müüa 19 korda oksjonil, kuid kõik need lõppesid tulutult. Nüüd ostis äsja loodud ettevõte kinnistu kokkuleppehinnaga, mida ostja ei avalda. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva hommikul seati notaris korda dokumendid, mille järgi kuulub Viljandi vanalinnas Laidoneri plats 8 asuv hoone nüüdsest osaühingule Laidoneri KV.

Alles 30. novembril loodud ettevõte asutatigi selleks, et kinnistu pankrotipesast välja osta. Uus omanik hakkab sinna planeerima majutusasutust. Hotelliks on see maja enam kui sada aastat tagasi ka ehitatud.

Täpsemaid plaane ettevõtte esindajad ei avalda, sest tahavad edasist arutada Viljandi linnapeaga, kui too puhkuselt naaseb. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles