Mänguväljak ootab poliitikute heakskiitu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavõimude nägemuses on plaanitava mänguväljaku parim asupaik just see plats Männimäe Säästumarketi taga.
Linnavõimude nägemuses on plaanitava mänguväljaku parim asupaik just see plats Männimäe Säästumarketi taga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linn kaalus Männimäe mänguplatsi võimaliku asukohana kolme maalappi ning on oma eelistuse välja öelnud. Nüüd oodatakse Reformierakonna ja Keskerakonna esindajate jah-sõna.

Ülla eesmärgi tarvis on võimuerakonnalt oodata 40 000 ja opositsiooniparteilt 10 000 euro suurust toetussummat, mis tuleb riigikogult saadavast niinimetatud katuserahast. Parim paik selle raha rakendamiseks on linnavõimu esindajate meelest Männimäe Säästumarketi tagune ala, kus praegu on pisike liivaplatsiga mänguväljak.

Viljandi peaarhitekti Olav Remmelkoore kinnitust mööda olid kaalukausil veel maatükid Jakobsoni kooli lähistel ning Selveri taha jääval haljasalal. Abilinnapea Kalvi Märtini ütlemist mööda langes valikust välja üks maatükk Selverist kesklinna pool, sest see on riigi maa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles