Lõppeva aasta tähtsaimad fotod, mida keegi näha ei lootnud

Ardi Truija
, videotoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadel, kui Ugala punases majas viimast remondieelset pidu peeti, uitasid paljud linlased teatri lõpututes katakombides ja imestasid, kuidas on sealt üldse võimalik välja pääseda. Ja ega kõik kohe pääsenudki. Sakala fotograaf, kes pidu pildistamas käis, ilmus alles veidi enne jõule tööle tagasi  – olevat teine abiruumide labürinti ära eksinud ja kõik see aeg rekvisiidilaost leitud kolmest apelsinist toitunud. Välja sai ta alles siis, kui üks Ugala jõuluvanadest tuli enne lastelavastuse esietendust habeme tihendamiseks laost varukarvu otsima. Need olid ainsad, mis oksjonil müümata olid jäänud.

Et piltnik oli kogu aasta olnud hea laps (mis pahandust sa seal keldris ikka teed?), sai ta jõuluvanalt kingituseks albumi ülesvõtetega, mida ta oli tänavu väga teha tahtnud, aga mille kaadrisse püüdmine tal polnud õnnestunud. 

Albumi kokkupanijad 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles