Võitjasoosik vedas kullakoorma koju

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond. Tagareas (vasakult) Simon Drõgin, Raiko Roosna, Martin Allikalt, Marten Tamme, Mark Lõpp, Alex Toom, Karl Toom ja treener Marko Koks, esireas (vasakult) Karl Roosna, Henn-Hendrik Sepp, Sander Rohtla, Joosep Ülesoo, Kristo Kungla, Raul Peet ja Richard Mutli.
Viljandi käsipallimeeskond. Tagareas (vasakult) Simon Drõgin, Raiko Roosna, Martin Allikalt, Marten Tamme, Mark Lõpp, Alex Toom, Karl Toom ja treener Marko Koks, esireas (vasakult) Karl Roosna, Henn-Hendrik Sepp, Sander Rohtla, Joosep Ülesoo, Kristo Kungla, Raul Peet ja Richard Mutli. Foto: Eesti käsipalli liit

Reedel Põlvasse Eesti noorte karikavõistluste finaalturniirile asutanud Viljandi spordikooli A-klassi käsipallurite ainus eesmärk oli võita esikoht. Ja sellega said nad ka hakkama.

Finaalturniiri parimaks mängijaks hinnatud Karl Roosna ütles päev enne võistlust, et kõik peale võidu oleks neile pettumus. Samal seisukohal oli treener Marko Koks.

Tagantjärele möönsid mõlemad, et kahel päeval peetud neli võidukat kohtumist lahenesid isegi oodatust kergemini. «Ootasime mõnelt vastaselt kõvemat vastuhakku,» lausus Koks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles