Statoili pagarikojad on nüüd kõikides jaamades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigis Statoili teenindusjaamades on nüüdsest ahjud ja need hakkavad pakkuma värskeid pagaritooteid.
Kõigis Statoili teenindusjaamades on nüüdsest ahjud ja need hakkavad pakkuma värskeid pagaritooteid. Foto: Andrei Ozdoba

Eesti suurim mugavuspoodide kett ning üks tähtsamaid mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüjaid Statoil Fuel & Retail Eesti aktsiaselts laiendas oma teenindusjaamade võrgust loodud pagarikodade keti kõikidesse teenindusjaamadesse ning suurendas tunduvalt pakutavate pagaritoodete valikut.

Kõigis Statoili teenindusjaamades on nüüdsest ahjud ja need hakkavad pakkuma värskeid pagaritooteid.

Teenindusjaamade uudsetes ahjudes leiduv niisutussüsteem aitab hoida pagaritooted värsked ning Statoili töötajad on läbinud Eesti Pagari spetsialistide juhendamisel koolituse, et tooted oleksid suurepärase maitse ja väljanägemisega.

Ettevõtte kaubandusdirektori kohusetäitja Diana Veigeli sõnul ületas Tallinnas ja Harjumaal katseks käivitatud pagarikodade võrgustiku töö kõiki ootusi ning kliendid võtsid värskelt valmistatud pagaritooted vastu väga soojalt.

Seetõttu laiendas Statoil oma pagaritoodete valikut ning hakkas detsembrist ka teiste maakondade klientidele pakkuma kohapeal küpsetatud soolaseid ja magusaid saiu ning pirukaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles