Printsessi uisupidu tõi jääväljakule üle ootuste palju rahvast

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi jääväljak kutsus laupäeva õhtul linlased tasuta uisupeole. Võimalusest haaras kinni üle ootuste palju väikesi ja suuri.

„Rahvast oli kohutavalt palju! Vahepeal tekkis isegi küsimus, kas me saame nende kõigiga siin hakkama,” rääkis ettevõtmise initsiaator, uisutreener Eve Naanuri. Samas kinnitas ta, et kõik läks suurepäraselt korda ning asjaosalised on toimunuga ülirahul.

Ehkki korraldajad ei pidanud tulijate üle täpset arvestust, oletas Naanuri, et kokku käis eri kellaaegadel jää peal ligi 500 inimest. „Viimane kui üks uisupaar laenati välja,” täpsustas ta.

Peo peategelaseks oli joonisfilmist „Lumekuninganna ja igavene talv” tuntud printsess Elsa, keda jääväljakul kehastas Tartu uisukooli uisutaja Merily Keskküla. Lisaks temale lõbustasid lapsi  teised samast filmist pärit tegelased.

Naanuri selgituse kohaselt oli jõulueelse ettevõtmise tagamõte tuletada viljandlastele meelde, et nende teenistuses on selline tore spordiobjekt nagu jääväljak.

Peo korraldasid kahasse mittetulundusühing Viljandi Uisutajad ja Viljandimaa Ettevõtlike Noorte Koda (JCI). Heategevuslikus korras pani õla alla mitu kohalikku ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles