Linnapea vahetab haiglas välja osakonna juhi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö- ja tervishoiuminister Jevgeni Ossinovski muutis sihtasutuse Viljandi Haigla nõukogu ning vahetas linnavalitsuse majandusameti juhi Reevo Maidla välja linnapea Ando Kivibergi vastu.
Töö- ja tervishoiuminister Jevgeni Ossinovski muutis sihtasutuse Viljandi Haigla nõukogu ning vahetas linnavalitsuse majandusameti juhi Reevo Maidla välja linnapea Ando Kivibergi vastu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Töö- ja tervishoiuminister Jevgeni Ossinovski muutis sihtasutuse Viljandi Haigla nõukogu ning vahetas linnavalitsuse majandusameti juhi Reevo Maidla välja linnapea Ando Kivibergi vastu. Muudatus saab ametlikult teoks 22. detsembril ning Kiviberg määratakse ametisse neljaks aastaks.

Viljandi haigla nõukogu koosolekuid korraldatakse vajadusele vastavalt ning sel aastal on neid olnud kuus. Liikmete tasu on kindlaks määranud sotsiaalminister ning seda makstakse koosolekul osalemise järgi. Ühel koosolekul osalemise eest makstakse liikmele 223,69 eurot. Juhul kui ühes kuus on kaks koosolekut, siis teise eest raha ei maksta. Nõukogu esimees teenib 255,65 eurot ühe koosoleku eest.

Lisaks on Viljandi haiglal auditikomitee, mille ülesanne on anda nõu asutuse raamatupidamise, audiitorkontrolli, eelarve koostamise ja tegevuse seaduslikkuse kohta. Auditikomitee alaline liige on audiitoribüroo Revisor

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles