Armastatud artistid esinevad üksteise järel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsise käsikellade ansambel esineb täna Jaani kirikus. Ansamblit juhatab Aivar Mäe.
Arsise käsikellade ansambel esineb täna Jaani kirikus. Ansamblit juhatab Aivar Mäe. Foto: Liis Treimann / Postimees

Vaid tunniajase vahega algavad täna Jaani ja Pauluse kirikus toredad jõulukontserdid. Kell 18 alustab kellahelin Jaani kirikus Arsise käsikellade esinemist ning kell 19 astuvad Pauluse kirikus publiku ette Rein Rannap ja Kristjan Kannukene ansambliga C-Jam.

Arsise jõulukavas esineb tänavu kaks säravat solisti: staarisaatest tuttav Mikk Mäe ja klassikalise kitarri virtuoos Rémi Boucher Kanadast. Mõlemad solistid on öelnud, et muusikaarmastuse on nad kaasa saanud vanematelt. Kui Mikk Mäe muusikaõpingud algasid klassikaliselt, lauldes Tallinna poistekooris ja õppides kitarri Tallinna muusikakoolis, siis Rémi Boucher astus esimesed sammud muusiku teel hoopiski rokkansamblis. Nüüd tuntakse Mikk Mäed kui mahedahäälset kerge muusika esitajat ja Rémi Boucheri kui omanäolise mängutehnikaga võrratut klassikalise kitarri mängijat, kes on paljude rahvusvaheliste konkursside, auhindade ja stipendiumide võitja ning hinnatud professor Kanadas Québeci konservatooriumis.

Arsise kellade ansambel ja säravad solistid pakuvad põnevat sümbioosi, milles põimuvad hea klassika ja armsad jõululaulud, mis puudutavad hinge ja soojendavad südant. Kontserti juhib Arsise kunstiline juht ja dirigent Aivar Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles