Kilega kaetud majas varises juuksurisalongi eesruumi lagi sisse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuksurisalongi laes leidus üksikuid kollaseid laike juba eelmise aasta sügisel, kuid nüüd vaatab eesruumis vastu selline pilt. Sealsel rendipinnal on ametis veel viimane juuksur, kes peagi teisale kolib.
Juuksurisalongi laes leidus üksikuid kollaseid laike juba eelmise aasta sügisel, kuid nüüd vaatab eesruumis vastu selline pilt. Sealsel rendipinnal on ametis veel viimane juuksur, kes peagi teisale kolib. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olukord remondis olevas Tallinna tänav 8 majas on läinud iga suurema vihma järel hullemaks, päädides eelmisel reedel sellega, et teisel korrusel asuva juuksurisalongi koridori lagi kukkus sisse.

Kileräbalatega ümbritsetud Viljandi kesklinna maja teisel korrusel asuva juuksurisalongi eesruumis oli eile tunda kopituse lõhna. See pärines arvatavasti vettinud laetaladest, mis ilmusid nähtavale pärast seda, kui veekahjustusi saanud lagi lõpuks järele andis.

See juhtus reede pärastlõunal, mil juuksurisalongis viibis lisaks kolmele kiharasepale kolm klienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles