Töötajatel on täna varjud

Maarja Möldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sakala" toimetuses jälgivad toimetajate tegemisi (esiplaanil) Tarvastu gümnaasiumi õpilane Talvike Mändla  ja Võhma gümnaasiumi õpilane Getter Roosna.
"Sakala" toimetuses jälgivad toimetajate tegemisi (esiplaanil) Tarvastu gümnaasiumi õpilane Talvike Mändla ja Võhma gümnaasiumi õpilane Getter Roosna. Foto: Madis Luik

Täna on töövarjupäev, mil kooliõpilased tutvuvad vabalt valitud elukutsetega ja saadavad nende esindajaid igapäevasel tööpostil.

Üle-eestilisel töövarjupäeval saavad noored võimaluse olla ühe päeva jooksul varjuks ettevõtjatele ja spetsialistidele. Päev annab õpilastele võimaluse heita pilk täiskasvanud eduka inimese päristöö olemusse. Kogemuse eesmärk on noortele näidata, kuidas koolis õpitavad teadmised tööle asudes rakendust leiavad.

Nii saadab vari täna näiteks paari Ugala näitlejat, kunstnikku, lavastajat ja maavanema sekretäri. Varasematel aastatel väga populaarne linnapea on tänavu aga töövarjuta.

Traditsiooniliselt on töövarjupäev novembrikuu kolmandal neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles