Täna algas «Jõulukellu»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsemeistrivõistlus «Jõulukellu» on mõeldud ehituserialade õpilastele, kes panevad omandatud teadmised ja oskused proovile müürsepatöös.
Kutsemeistrivõistlus «Jõulukellu» on mõeldud ehituserialade õpilastele, kes panevad omandatud teadmised ja oskused proovile müürsepatöös. Foto: Peeter Kümmel

Kolmapäeval algas Viljandi kutseõppekeskuses kahepäevane müürseppade kutsevõistlus «Jõulukellu 2015».

Noorte müürseppade mõõduvõtul tuleb osalejatel laduda Wienerbergeri FAT-tellistest väligrill.

Võistluse korraldaja, Viljandi kutseõppekeskuse ehitusõppeosakonna juhi Rein Kalda selgitust mööda peab töö valmima kahe päeva ja üheksa töötunniga.

Võistlejaid hindab eriala asjatundjatest koosnev žürii, kes jälgib tegeliku võistlustöö, materjalide ja olukorra vastavust etteantule, kontrollib töökoha korrashoidu töö ajal ja selle korrektsust töökohalt lahkumise korral ning teeb ettenähtud kvaliteedikontrolli.

Kutsemeistrivõistlus «Jõulukellu» on mõeldud ehituserialade õpilastele, kes panevad omandatud teadmised ja oskused proovile müürsepatöös. Tänavune võistlus on üheteistkümnenes ning võistlustules on noored 11-st Eesti kutseõppeasutusest.

Võistlus peetakse täna ja homme Viljandi kutseõppekeskuse Vana-Võidu tehnomajas. Täpsem ajakava ja võistlusinfo on Innove kodulehel.

Võistlust korraldab Viljandi kutseõppekeskus koos sihtasutusega Innove ning aktsiaseltsidega Wienerberger ja Weber Saint-Gobain Ehitustooted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles