Karikavõitja himustab Eesti meistri tiitlit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Brauer võitis Narvas Eesti õhkrelvadest laskmise karikavõistlustel esikoha ja võistkondlike meistrivõistluste arvestuses Viljandi klubi koosseisus hõbemedali.
Janika Brauer võitis Narvas Eesti õhkrelvadest laskmise karikavõistlustel esikoha ja võistkondlike meistrivõistluste arvestuses Viljandi klubi koosseisus hõbemedali. Foto: Elmet Orasson

Narvas peetud Eesti õhkrelvadest laskmise karikavõistlustel saavutas Viljandi laskurklubi sportlane Janika Brauer naiste õhkpüstolist laskmises esikoha ning võistkondlikel meistrivõistlustel teenis Viljandi esindus hõbemedali.

Naiste 40 lasuga õhkpüstoli harjutuses 372 silma saanud Brauer edestas mõlemat oma lähemat rivaali ühe silmaga. Teiseks tuli Kristina Zahharova Narvast ja kolmas oli Mariliis Tiisler Põlvast.

Suvel selles harjutuses isikliku rekordi 380 silmani nihutanud Viljandi spordikooli kasvandik, hiljuti tänavuseks maakonna parimaks laskesportlaseks tunnistatud Brauer nimetas oma tulemust korralikuks ning nentis, et ta ei ole viimasel ajal väga palju treenida saanud. «Olen kolimisega ametis olnud ja treeningud on seetõttu veidi tagaplaanile jäänud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles