Uue särtsu leidnud mehed kostitasid lätlasi sitke võitlusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond sai nädalavahetusel Balti käsipalliliigas kaks võitu, alistades laupäeval Ogre/Miandumi ja pühapäeval Läti tänavuse aasta karikavõitja, Riia Celtnieksi. Pilt on tehtud pühapävasel kohtumisel.
Viljandi HC meeskond sai nädalavahetusel Balti käsipalliliigas kaks võitu, alistades laupäeval Ogre/Miandumi ja pühapäeval Läti tänavuse aasta karikavõitja, Riia Celtnieksi. Pilt on tehtud pühapävasel kohtumisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi meeskond teenis nädalavahetusel Balti käsipalliliigas kaks võitluslikku võitu naaberriigi esindajatelt: laupäeval Ogre/Miandumilt ja pühapäeval Läti karikavõitjalt, Riia Celtnieksilt.

Kohtumises Ogre/Miandumiga sai Viljandi HC võimsalt minema: kümneminutilise mängu järel juhtis ta 6:1 ja edu enam käest ei andnud. Võit vormistati numbritega 35:25. Võitjatest olid resultatiivsemad Kristo Voika kaheksa ning Ott Varik ja Karl Toom seitsme väravaga.

Laupäeval Kehras viigi saanud Celtnieks osutas Viljandi esindusele Ogre meeskonnast visamat vastupanu, ent kohtumise lõpul näitas tabloo samuti Viljandi HC veenvat, 34:25 paremust. Taas oli kodumeeskonna suurim väravakütt Kristo Voika, seekord üheksa tabamusega. Resultatiivsemate sekka mahtusid veel Karl Roosna ja Karl Toom, kes mõlemad lisasid viis väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles