Linnahooldus saab alguse eest hea hinde

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased kaks nädalat on Viljandi Linnahoolduse baasiks olnud Musta tee ääres asuvad kunagised Viljandi Veevärgi garaažid. Need suured ruumid on viimastel aastatel seisnud tühjana.
Viimased kaks nädalat on Viljandi Linnahoolduse baasiks olnud Musta tee ääres asuvad kunagised Viljandi Veevärgi garaažid. Need suured ruumid on viimastel aastatel seisnud tühjana. Foto: Elmo Riig / Sakala

Paar nädalat vähem kui aasta on Viljandi tänavaid koristanud linnale endale kuuluv heakorraettevõte ning linna juhtkond on rahul nii tehtu kvaliteedi kui tööle kulunud summaga.

Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on aasta tagasi alustanud Viljandi Linnahooldus püsinud etteantud eelarves loodetust isegi paremini, aga kaugeleulatuvaid kokkuvõtteid hakatakse tegema järgmisel sügisel. «Siis on seljataga pisut pikem periood,» lisas ta.

Aasta alguses tegutsema asunud linnakoristusettevõtte esimene ülesanne oli puhastada kõnniteed ja parklad sinna uusaastaööl loobitud prahist. Maini oli kümme töötajat ametis enamasti kesklinna kõnniteede koristamisega, kuid tööd tuli järjest juurde. Nii kui linnal mõni heakorraettevõttega sõlmitud leping läbi sai, läks tööjärg üle Linnahooldusele. Nüüdseks on ettevõttel 14 töötajat ning lisaks kõnniteedele hooldatakse kõiki Viljandi haljasalasid ja kalmistuid. Uuel aastal lisandub veel koolide ja lasteaedade ümbruse koristamine ning see toob ettevõttesse kaks uut töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles