Korvpallimeeskond alistus Narvale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi korvpallimeeskond kohtub eeloleval reedel Kesklinna kooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste teise liiga mängus Erkmaa KK meeskonnaga.
BC Viljandi korvpallimeeskond kohtub eeloleval reedel Kesklinna kooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste teise liiga mängus Erkmaa KK meeskonnaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel pidi BC Viljandi Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste teise liiga mänguks külla sõitnud Narvalt vastu võtma 65:80 kaotuse.

Meistrivõistluste teise liiga põhiturniiri esimese vahegrupi kohtumises Narva meeskonda võõrustanud viljandlased alustasid tagasihoidlikult ning kaotasid esimese veerandaja 14:21. Järgmise kümne minutiga võrdsustasid nad mänguseisu, võitsid veerandaja 21:13 ning alustasid teist mängupoolt ühepunktilises eduseisus 35:34. Paraku ei suutnud meeskond kodusaalis oma mänguhoogu lõpuni hoida ning kolmanda veerandaja 16:24 ja neljanda 14:22 kaotus tähendas 15 punktiga allajäämist.

Seitsme mehega mänginud BC Viljandi resultatiivseim oli 21 punktiga Rauno Meerits, kahekohalise arvuga punktitoojate sekka jõudsid veel Karl Peips 12 ja Taavi Randoja 10 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles