Toidupank kogub täna ja homme annetusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaaniaga saadud toiduained lisatakse pakkidele, mis jõuavad iga päev toidupanga kontorist mõne Viljandimaa lasterikka pereni.
Kampaaniaga saadud toiduained lisatakse pakkidele, mis jõuavad iga päev toidupanga kontorist mõne Viljandimaa lasterikka pereni. Foto: Elmo Riig / Sakala

Punastes põlledes toidupanga vabatahtlikud jagavad toidukogumispäevadel kauplustes ostlejatele infot ja võtavad vastu kohalike puuduses elavate perede tarbeks ostetud toidukaupa. Viljandis tegutsetakse täna ja homme kella 12–18 Männimäe ja Centrumi Selveris ning Maksimarketis.

Toidupanga kommunikatsioonijuht Nele Hendriksoni sõnul on jõulukuine toidukogumine kõigi Eesti toidupankadele ning sõpradele ja toetajatele aastat lõpetav ühine pingutus.

"Meile on uksed avanud erinevate kaubanduskettide kauplused, head inimesed ostavad kauba, mille me saame puuduses elavatele peredele edasi jagada, vabatahtlikud kingivad meile oma aega ning annetajatele palju tänusõnu," kõneles Nele Hendrikson.

Sel korral osaleb umbes 750 vabatahtlikku  38 poes 18 linnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles