Veebipoodnikud pakiautomaatide ülekoormust veel märganud ei ole

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi populaarseim Itella Smartposti pakiautomaat asub Uku keskuses. Seal on seetõttu juba detsembri algusest pakimasinal abiks kaks teenindajat. Vajadus sellise töö järele tekibki üksnes detsembris, kui rahvas lähenevatele pühadele mõeldes eriti agaralt internetipoodidest kaupa tellib.
Viljandi populaarseim Itella Smartposti pakiautomaat asub Uku keskuses. Seal on seetõttu juba detsembri algusest pakimasinal abiks kaks teenindajat. Vajadus sellise töö järele tekibki üksnes detsembris, kui rahvas lähenevatele pühadele mõeldes eriti agaralt internetipoodidest kaupa tellib. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Uku keskuse Itella Smartposti pakiautomaadi juures on juba mõnda aega abilised, kes aitavad jõulude eel pakkide tulvaga toime tulla, teatas Omniva eile, et ka tema maadleb rekordilise saadetiste hulgaga.

Omnival on pakimaht võrreldes mullu sama ajaga Viljandis kasvanud 40–45 protsenti. Eile ennelõunal ei juhtunud selle firma kappide juures Viljandi bussijaamas olema ühtegi hingelist. Küll aga jätkus samal ajal tegevust Uku keskuses Itella Smartposti pakiautomaadi lähistel. 

Koos mitme teise kliendiga Uku keskuses siniste kappide juures ootav Karin Keres ütles, et on igakuine pakiautomaadi kasutaja, ja tõdes, et pakkide suurenenud hulk annab tunda küll. Samas ei tulenenud tema ligi viieminutiline seismine järjekorra pikkusest, vaid sellest, et kuller oli kapid just pakkidega täitnud ja automaat alles seedis neid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles