Viljandlanna tegi Tais kaks head turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Anelle Luik (paremal) koos venelannast partneri Liudmila Nikoyaniga jõudis Pattayas poolfinaali ja Hua Hinis finaali.
Viljandlanna Anelle Luik (paremal) koos venelannast partneri Liudmila Nikoyaniga jõudis Pattayas poolfinaali ja Hua Hinis finaali. Foto: Erakogu

Detsembrikuu algul peeti Tais ITF 1. kategooria rannatennise turniirid, millel osales üliedukalt ka Eestit esindav viljandlanna Anelle Luik, kes koos venelannast partneri Liudmila Nikoyaniga jõudis Pattayas poolfinaali ja Hua Hinis koguni finaali.

Mõlemal tugevaima kategooria turniiril lõpetasid Luik/Nikoyan võitude sarja turniiril esimesena asetatud sakslanna Maraike Biglmaier ja Patricia Diaz, kes esindas Venezuelat. Kui Pattayas kohtusid nad juba poolfinaalis ja Biglmaier/Diaz võitsid kahes setis 7:5, 6:1, siis Hua Hinis peeti otsustav kohtumine turniiri finaalis, kirjutab Eesti Tennise Liit oma kodulehel.

Ehkki võit jäi siiski esimesena asetatud paarile, kinnitas Anelle Luik, et nad andsid vastastele tugeva lahingu ja pärast 3:6 kaotatud avasetti võitsid teise seti kiires lõppmängus tulemusega 7:6. Paraku jäi otsustav sett siiski 6:2 tulemusega vastastele.

Eestlanna sõnul on Biglmaier ja Diaz praegu tippvormis ja neid on väga raske vōita. Nad olid maailmameistrivōistlustel finaalis ja pärast seda on nad mitmel G1 turniiri järjest kindlalt vōitnud.

Parimateks võitudeks viimastel turniiridel hindas Luik poolfinaalis maailma esinumbri Sofia Cimatti alistamist ja Pattayal esimeses ringis Venemaa esipaari üle saavutatud kindlat võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles