Riik tahab lähiajal Holstre-Pollist käed puhtaks pühkida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseministeeriumi haldusalast rahandusministeeriumile läinud riigi osalus Holstre-Polli keskuses on sattunud löögi alla, sest riik ei taha enam keskuses omanikuna kaasa lüüa. Nüüd tuleb Viljandi vallal ja linnal välja mõelda, mida spordibaasiga edasi teha.
Siseministeeriumi haldusalast rahandusministeeriumile läinud riigi osalus Holstre-Polli keskuses on sattunud löögi alla, sest riik ei taha enam keskuses omanikuna kaasa lüüa. Nüüd tuleb Viljandi vallal ja linnal välja mõelda, mida spordibaasiga edasi teha. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Kaks Holstre-Polli tervisekeskuse asutajat ehk Viljandi linn ja vald said nädal tagasi kirja, milles riik annab teada, et ei taha enam selles sihtasutuses osaleda, ning uurib, mis saab, kui see üldse likvideerida.

Viljandi vallavanema Ene Saare sõnul ei ole maavanema vahendusel tulnud rahandusministeeriumi ettepanek ei linna- ega vallajuhtidele üllatus. Tema sõnul ei mõjuta riigi lahkumine sihtasutuse asutajate seast tervisekeskuse igapäevast tööd, sest tegevustoetust pole riik sellele andnud.

Tänavu saab tagasi makstud ka keskuse edendamiseks võetud pangalaen ning sihtasutuse asutajatel on nüüd vabad käed, et otsustada, kuidas selle spordibaasiga edasi tegutseda. Eilegi istusid ühise laua taga koos valla, linna ja maavalitsuse esindajad ning arutasid, kuidas seni üsna kesiselt tegutsenud asutust paremini tööle panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles